Contact

Hier vind je alle nodige contactgegevens en nuttige adressen van onze vereniging:

Maatschappelijke zetel & contactadres

Maatschappelijke Zetel

De zetel van onze vereniging bevindt zich in "ons lokaal" in de kloosterstraat. Dit lokaal dient als vergader- en repetitieruimte en als opslag voor onze kostuums en rekwisiten.

Kloosterstraat 31, lokaal 5
1651 Lot (Beersel)

OPGELET: Gelieve er rekening mee te houden dat dit adres niet over een postbus beschikt. Alle contact en correspondentie dient te gebeuren via ons contactadres (zie hiernaast)

Secretariaat, contactadres:

Alle post en correspondentie kan u richten aan het secretariaat van Lustig en Vrij:

Melkerijstraat 25
1500 Halle

GSM: 0474 88 22 68
E-mail: info@lustigenvrij.be

Handige adressen: repetities en opvoeringen

Repetitielokaal "De Vijf"

Welkom in "ons kot"! Onze thuishaven voor repetities, opslag en vergaderingen. Op deze locatie bruist het van het verenigingsleven. Naast ons lokaal, bevinden zich hier ook Chiro Lot, Jeugdhuis 't Vraagteken, OKRA en KT Weredi.

Adres: Kloosterstraat 31, 1651 Lot

Repetitielokaal "De Chalet"

Onze tweede thuis. Zeker voor grotere producties of grotere bezettingen, is dit onze vaste repetitieruimte. Ook de Jeugd repeteert hier op vaste basis.

Adres: Frans Walravensstraat 27, 1651 Lot

CC De Meent

Het Cultureel Centrum van Beersel, waar ook wij af en toe ons plaatsje op het podium opeisen. Spring zeker eens binnen, want er valt altijd wat te beleven. Van een expositie in de foyer, tot enkele toppers op het podium!

Adres: Gemeenveldstraat 34, 1652 Beersel

Gemeentelijk Feestzaal Beersel

De Gemeentelijke Feestzaal van Beersel. Sinds 2019 de uitvalsbasis voor onze productie en streekbierenbar onder de titel "Pakt een pint, voor 't begint!"

Adres: Hoogstraat 1, 1650 Beersel

Feestzaal Lot, "Onze Kring"

Vooraan vind je Buurthuis Babbellot. Daarachter ligt een karaktervolle feestzaal in hartje Lot. Gezelligheid troef in deze zaal, die nog steeds de vroegere gloriedagen van een parochiezaal ademt.

Adres: Dworpsestraat 66, 1651 Lot

GC De Moesjebaaz

Jarenlang onze uitvalsbasis geweest voor onze juni-productie. Een oude schuur die zich perfect leent voor intiemer theater en zomerse terrasjes!

Adres: Steenweg op Ukkel 201, 1650 Beersel